VIDEO Simona Halep, elegantă. Cum s-a prezentat românca la petrecerea turneului de la Shenzhen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep, alături de cehoaica Petra Kvitova, o bună prietenă. FOTO: www.shenzhenopentennis.com
Halep, alături de cehoaica Petra Kvitova, o bună prietenă. FOTO: www.shenzhenopentennis.com

Simona Halep, locul 3 WTA, se simte foarte bine la Shenzhen, primul ei turneu din acest an. Alături de celelalte favorite, românca a participat la petrecerea care a marcat deschiderea competiţiei din China.

După ce vineri a fost învăţată de către organizatori să gătească aperitive chinezeşti, Simona Halep a participat luni seară la petrecerea de bun venit, aşa-numita „Welcome Party“, care a avut loc la hotelul Crowne Plaza din Shenzhen. 

Îmbrăcată într-o rochie roz, românca, principala favorită de la Shenzhen, a părut că se se distrează destul de bine alături de Petra Kvitova (Cehia, locul 4 WTA), una dintre prietenele sale din tenis şi a doua favorită a turneului chinez. 

Şi pe teren Halep a pornit cu dreptul în acest an. S-a calificat deja în sferturile de la Shenzhen, unde o va întâlni joi dimineaţă, nu înainte de 7.30, pe Aleksandra Krunici (Serbia, locul 84 WTA).

„Vreau să văd cât pot să avansez, pentru că e un turneu în care mă simt foarte bine“, a declarat Simona Halep, după victoria din optimi cu Natalia Vikhlyantseva

Simona Halep, locul 3 WTA, este principala favorită a turneului de la Shenzhen, dotat cu premii totale de 500.000 de dolari. Kvitova a ajuns şi ea în sferturi, unde o va întâlni pe compatrioata Tereza Smitkova (locul 69 WTA). 

Halep şi Kvitova se pot intersecta pe teren, la Shenzhen, doar în finală.  

Citeşte şi 

Simona Halep, singura noastră jucătoare care s-a calificat în turul doi de la Shenzen. Situaţia celorlalte trei românce

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite