VIDEO Simona Halep la Indian Wells: trei lovituri de excepţie reuşite de jucătoarea noastră înaintea marii confruntări cu Serena Williams

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO AP
Simona Halep FOTO AP

Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells, unde va da peste cel mai greu adversar posibil, Serena Williams.

Simona a progresat constant de-a lungul acestui turneu, deşi a început competiţia zdruncinată psihic de vestea sinuciderii vărului său. 

Simona Halep o va întâlni pe Serena Williams în semifinale. Va fi cea de-a 6-a întâlnire directă dintre Simona Halep şi Serena Williams, Cele două s-au întâlnit cel mai recent la Turneul Campioanelor, când Halep a câştigat în grupe cu 6-0, 6-2, dar a pierdut finala cu 6-3, 6-0.

Halep şi-a crescut nivelul de joc de la meci la meci, chiar dacă a mai şi lăsat să-i "scape" câte un set pe parcursul întâlnirilor, şi a reuşit câteva lovituri fabuloase la Indian Wells. 

Iată aici o execuţie superbă contra Varvarei Lepchenko, o alta împotriva Karolinei Pliskova şi mai jos puteţi vedea un schimb de mingi extraordinar din meciul cu Suarez Navarro, care reflectă perfect capacitatea Simonei de a ajunge la orice minge...

  

  ...şi ca bonus un lung de linie pe partea înaltă a fileului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite