VIDEO Suporter al lui Rangers exclus pe viaţă pentru o întrebare pusă unui jucător de la Celtic. Poliţia scoţiană a luat atitudine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un suporter de doar 15 ani al lui Glasgow Rangers a primit interdicţie pe viaţă pentru a intra pe  stadionul echipei, Ibrox, pentru că a jignit un jucător al celor de la Celtic Glasgow.

Adolescentul a primit această sancţiune pentru o întrebare mizerabilă adresată căpitanului lui Celtic, Scott Brown (foto, în alb). După terminarea derby-ul Scoţiei din acest weekend, Rangers - Celtic, câştigat de oaspeţi, scor 2-0, fanii echipei gazdă i-au aşteptat pe jucători la ieşirea din stadion, iar puştiul de 15 ani la întrebat pe Scott Brown: "Ce face sora ta?".

Fotbalistul, a cărui soră a decedat în 2008, la 21 de ani, în urma unui cancer de piele, a rămas stană de piatra fiind incapabil să aibă vreo reacţie.

Ceilalţi suporteri prezenţi au luat atitudine şi unul dintre oamenii de ordine l-a alungat pe băiat. Incidentul a fost filmat şi s-a viralizat imediat.

După scandalul iscat pe reţelele de socializare, poliţia s-a autosesizat şi l-a identificat pe puştiul care a provocat incidentul, acesta urmând să fie sancţionat, anunţă presa britanică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite