VIDEO uluitor: bătaie cu pumnii şi picioarele într-un meci de rugby jucat la Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul partidei dintre RC Bârlad şi RCM Galaţi din Divizia Naţională de Seniori s-a iscat o bătaie generală, ca în Vestul Sălbatic, între jucătorii celor două echipe. Arbitrii întâlnirii au fost neputincioşi în faţa celor 30 de rugbyşti, care şi-au cărat pumni şi picioare până au obosit. Imaginile de mai jos ţin loc de orice comentariu.

Meciurile de rugby antrenează orgolii nebănuite în România şi aproape că nu trece vreo partidă fără incidente. Aşa s-a întâmplat şi în timpului confruntării dintre RC Bârlad şi RCM Galaţi, când, în minutul 36, jucătorii s-au luat la bătaie din cauza faulturilor la limita regulamentului comise de unii rugbyşti. Nervii au cedat şi a urmat o bătaie generală la care arbitrii au asistat neputincioşi.

După minute bune în care şi-au împărţit pumni şi picioare, spiritele s-au calmat, însă arbitrul a eliminat doi jucători din fiecare tabără, mai precis pe cei care au provocat incidentele. Alţi câţiva rugbyşti au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar nimeni nu a suferit vreun traumatism grav. Jandarmii au intervenit inutil la finalul confruntării dintre jucători, după ce lucrurile reintraseră în normal. 

VIDEO cu bătaia generală din timpul meciului RC Bârlad - RCM Galaţi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite