VIDEO Ungurii sunt distruşi după bătaia de pe „Arena Naţională“: „O durere mare. Nu va trece într-o zi sau două“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Balasz Dzsudzsak
Balasz Dzsudzsak

Cel mai bine cotat fotbalist din lotul maghiar, Balasz Dzsudzsak, a fost extrem de afectat după rezultatul de vineri seară. Elevul lui Dan Petrescu la Dinamo Moscova cu greu şi-a găsit cuvintele pentru a analiza ce s-a întâmplat pe teren.

Eşecul la scor cu România a compromis, aproape în totalitate, şansele de calificare ale Ungariei la Mondialul din 2014. Dacă înainte de meci, maghiarii erau pe loc de baraj, acum ei au nevoie de un miracol ca să prindă locul 2, după cum a scris „Adevărul“ aici.

La finalul partidei de vineri seară, Balasz Dzsudzsak, singurul fotbalist de calitate din lotul maghiar, alături de vârful Szalai, a încercat să găsească explicaţii pentru dezastrul de pe „Arena Naţională“.

Ce a spus?

„Nu pot să-mi explic cum s-a ajuns aici. Începutul a fost extrem de important, iar golul primit repede ne-a dărâmat. Îmi pare foarte rău pentru că am pierdut acest meci, păcat şi pentru suporterii care au venit să ne încurajeze în deplasare. Nu avem nicio scuză pentru modul în care am jucat. Nu am respectat nimic din ceea ce ne-am propus, din ceea ce am promis suporterilor înainte de acest meci. E o durere mare acum, nu va trece uşor, într-o zi sau două“, a declarat mijlocaşul de 26 de ani.

VEZI GOLURILE DIN MECIUL ROMÂNIA - UNGARIA 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite