VIDEO: Vezi cum joacă adversara lui Dinamo. Află aici unde poţi vedea meciul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul va avea loc în această seară, ora 19:00, pe stadionul „Zimbru” din Chişinău. Pentru că moldovenii au cerut 50.000 de euro pentru transmiterea meciului nicio televiziune din România nu a acceptat oferta. În schimb, aşa cum Adevărul a anunţat în ediţia de azi, disputa poate fi urmărită live pe internet la adresele: www.jurnaltv.md şi www.sports.md. 

Roş-albii vor fi susţinuţi de 6.000 de fani

Elevii lui Andone vor fi încurajaţi de suporterii sosiţi din ţară dar şi de fanii celor de la Zimbru Chişinău, care se vor alia cu dinamoviştii împotriva rivalilor de la Bălţi. „Câinii” vor avea o galerie de 6.000 de oameni. „Am auzit că vor veni 6.000 de suporteri dinamovişti să ne suţină la acest meci. Sper să facem un joc bun pentru că nu vreau să-i dezamăgesc”, a spus Andone. Gazdele au anunţat că au vândut toate cele 9.500 de tichete.

Dinamo va juca defensiv

Tehnicianul de 50 de ani al roş-albilor a gândit un sistem defensive pentru întâlnirea cu moldovenii: vor fi trei închizători (Mărgăritescu, Kone şi N’Doye), coordonator de joc – Adrian Cristea, iar în atac vor juca Marius Niculae şi Andrei Cristea.

CITEŞTE MESAJUL LUI ANDONE PENTRU JUCĂTORII SĂI

E OFICIAL: BORCEA SE RETRAGE

Jucătorii au fost "interogaţi" de Poliţie

Azi, la prânz, dinamoviştii s-au plimbat pe străzile din Chişinău dar la un moment dat au avut parte de un moment amuzant. Suporterii i-au recunoscut pe roş-albi şi i-au asaltat pentru fotografii şi autografe. O patrulă a Poliţiei s-a apropiat de mulţime şi când i-au observat peCătălin Munteanu, Claudiu Niculescu şi Marius Niculae i-au întrebat de ce sunt îmbrăcaţi la fel, spre uluiala fotbaliştilor şi a fanilor. Un suporter le-a sărit în apărare şi le-a dat replica poliţiştilor: "Lasă-i, domnule, în pace! Nu vedeţi că şi ei sunt poliţişti ca şi voi... au şi uniforme", făcând aluzie la faptul că Dinamo a fost echipa Ministerului de Interne.

Mâine e tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar

Mâine,ora 14:30, la Nyon, va avea loc tragerea la sorţi pentru turul trei preliminar al Europa League, fază în care va juca Dinamo, dacă trece de Olimpia Bălţi, şi FC Timişoara, calificată direct. Cele două formaţii vor fi cap de serie, meciurile urmând să se joace la data de 29 iulie, respectiv 5 august. Mâine, şi Unirea Urziceni îşi va afla adversarul din turul trei al Ligii Campionilor.


Dinamo şi FC Timişoara ar putea întâlni:

FC Lucerna (Elveţia)
FC Nordsjaellan (Danemarca)
Viktoria Plzen (Cehia)
Hajduk Split (Croaţia)
Inter Turku (Finlanda)

VEZI AICI CUM JOACĂ ADVERSARA LUI DINAMO

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite