VIDEO Vulturul "anti-porumbei" furat de la Wimbledon a fost găsit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rufus, vulturul de la Wimbledon
Rufus, vulturul de la Wimbledon

Vulturul Rufus, folosit pentru îndepărtarea porumbeilor în timpul turneului de tenis de la Wimbledon, a fost găsit la trei zile după ce fusese furat din maşina proprietarilor săi, în sud-vestul Londrei, informează presa engleză.

Vestea că vulturul a fost găsit a fost postată de proprietarul său pe contul de Twitter al lui Rufus: "Putem confirma informaţia că Rufus a fost găsit şi este bine, sănătos şi şi-a regăsit familia. Suntem foarte emoţionaţi/fericiţi/uşuraţi."

Rufus a dispărut din Dunstall Road, Wimbledon, în noaptea de joi spre vineri, cu tot cu cuşca sa.

Duminică, un spectator a găsit pasărea în cuşca sa, abandonată pe o stradă. Un purtăror de cuvânt al poliţiei a anunţat că Rufus a fost dus la o clinică veterinară, apoi returnat proprietarului. Vulturul are un picior uşor inflamat şi va avea nevoie de câteva zile de odihnă înainte de a-şi relua activitatea la Wimbledon.

Pasărea în vârstă de patru ani şi jumătate este folosită pentru alungarea porumbeilor de pe acoperişul terenului central, dimineaţa, înainte de sosirea spectatorilor. În acest an, a fost pentru prima dată când Rufus a înnoptat într-o maşină parcată în loc să fie dus la adăpostul său.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite