Viitorul Constanţa - FC Voluntari 3-0. Oaspeţii sunt singura echipă din Liga I care n-a bătut pe nimeni în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
banel foto mediafax

Echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul Constanţa, a reuşit o nouă victorie în acest sezon al Ligii I, pe care l-a început foarte bine. Victimă a fost astăzi nou-promovata FC Voluntari.

Aganovici a deschis scorul în minutul 25 cu un şut la colţul lung.  Veteranul Bănel Nicoliţă a marcat şi el cu 17 minute înainte de finalul partidei. 

Mijlocaşul a profitat de o ieşire eronată a portarului ilfovean şi a trimis în poarta goală de la 25 de metri. Scorul final a fost stabilit de Bogdan Mitrea în prelungirile partidei.

Viitorul a urcat pe locul 2 în clasament datorită acestei victorii, cu 19 puncte, în timp ce FC Voluntari a rămas penultima în Liga I, cu doar 4 puncte în 10 etape. 

FC Viitorul: Râmniceanu - Benzar, Hodorogea, Mitrea, Ciupe - Filip, Nedelcu (Chiţu '74), Marin - I. Hagi (Nicoliţă '68), Tănase (Boli '67), Aganovici. Antrenor: Gheorghe Hagi.

FC Voluntari: Balauru - Rus, Achim, Maftei, Briceag - Grigore (Todoran '74), Goossens (Pancu '67) - Vâlceanu, Kone, Iorga (Cârstocea '46) - M. Costea. Antrenor: Flavius Stoican.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă formată din Alexandru Tudor, Iulian Radu, Marius Marchidanu şi Florin Miron. Observatori au fost Adrian Vidan şi Constantin Buhuş. Înainte de startul jocului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Florin Ganea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite