Viitorul a învins Vasluiul în deplasare. Echipa lui Gheorghe Hagi luptă să scape de retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida dintre FC Vaslui şi Viitorul Constanţa s-a încheiat cu o victorie pentru oaspeţi, care au câştigat vineri cu 1-0 cel de-al doilea meci din etapa a XXVI-a.

Unicul gol al partidei a  fost înscris de Florin Tănase, pe final de meci (85'), jucătorul fiind la limita ofsaidului. 
Gazdele se află pe a patra poziţie în clasament, cu 12 victorii, şase remize şi opt înfrângeri. De cealaltă parte, Viitorul ocupă locul 15, la un punct distanţă de prima echipă care se salvează de la retrogradare, având un bilanţ de şase meciuri câştigate, 12 pierdute şi opt egaluri.

Partida cu FC Vaslui a fost una deosebită pentru Nicolae Dică, care a bifat meciul cu numărul 300 în primul eşalon românesc, devenind cel de-al treilea fotbalist în activitate care atinge o asemenea bornă, după Mugurel Buga (334) şi Vasile Maftei (309). Nicolae Dică a început fotbalul la FC Argeş, unde a jucat de la vârsta de 10 ani. Între 2000 şi 2004 a evoluat în 88 de meciuri pentru echipa mare din Trivale, după care a urmat cel mai important capitol din cariera sa, Steaua Bucureşti. 

Pentru roş-albaştri a jucat în 136 de partide şi a marcat 58 de goluri. Experienţele nefericite din Italia şi Grecia l-au făcut să se întoarcă însă în ţară. Cele 13 meciuri pentru CFR Cluj, 15 pentru Dacia Mioveni şi 47 pentru Viitorul lui Hagi l-au adus în pragul Top 300. În istorie, Dică a devenit al 136-lea jucător care atinge această cifră rotundă. Primul a fost Iosif Lereter, component de bază al echipei UTA, în anii '70. Fotbalistul legitimat la echipa lui Hagi atentează acum la reuşitele lui Ionel Dănciulescu (510) sau Costică Ştefănescu (490).

Ştiri pe aceeaşi temă:

Concordia a învins Ceahlăul şi a urcat trei locuri în clasament. Arbitrul a eliminat de pe teren trei jucători

Laurenţiu Reghecampf ar putea ajunge în Bundesliga. Tehnicianul ar avea un salariu de 600.000 de euro şi un buget de transferuri de 20 de milioane de euro

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite