Viitorul sună bine pentru România la judo: rezultate remarcabile la Europenele pentru cadeţi de la Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia tricoloră a cucerit cinci medalii dintre care două de aur. Mai mult, românii au urcat pe podium şi la Campionatul European de Judo Kata din Malta.

Două medalii de aur la băieţi, argintul la fete şi două medalii de bronz. Iată bilanţul României la Openul European pentru cadeţi, găzduit la Ploieşti.

Andrei Pîrloga (73kg) şi Eduard Şerban (90 de kilograme) au adus cele două titluri europene pentru delegaţia tricoloră. Judoka Paula Gliga a cucerit medalia de argint la categoria 57 de kilograme, iar Cosmina Dănila (+70kg) şi Alexandru Roman (+90kg) au urcat şi ei pe podium, câştigând bronzul.

„Competiţia a fost foarte bună cu mulţi participanţi, un sport care dezvoltă imaginaţia, care dezvoltă îndemânarea, un sport fenomenal de aplicativ“, a precizat Florin Bercean, antrenorul lotului olimpic feminin.

Dincolo de rezultatele bune obţinute la Ploieşti, veştile bune au venit şi din Malta, acolo unde două medalii de aur au fost luate de echipele Iulian Surlă - Aurelian Fleisz şi Alina Zaharia - Alina Cheru la Campionatul European de Judo Kata.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite