Vintilă, călcat în picioare până la capăt: Cum a anunţat Becali destituirea sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De cele mai multe ori, Vintilă s-a lăsat umilit cu zâmbetul pe buze
De cele mai multe ori, Vintilă s-a lăsat umilit cu zâmbetul pe buze

La aproape un an după ce a devenit executantul lui Gigi Becali la FCSB, misiunea lui Bogdan Argeş Vintilă (48 de ani) s-a încheiat.

Şi, la fel ca toată aventura sa pe banca roş-albaştrilor, anunţul îndepărtării sale a fost unul ruşinos, patronul umilindu-l încă o dată. 

„Vintilă va fi antrenorul echipei a doua. N-am discutat cu el, dar aşa e ordinul! O să-l execute. Credeţi că nu o să-l execute? Dar, dacă vrea să plece, îl las. Ce, îl leg cu lanţul? El a vorbit cu duhovnicul şi i-a spus «Faci ce spune Becali». Asta înseamnă ascultare, nu ştiţi voi!“, a spus Gigi Becali despre omul pe care l-a plătit cu 5.000 de euro pe lună, pentru a fi „marioneta“ sa de pe bancă. De acum încolo, acest rol va fi preluat de Toni Petrea, fost secund al lui Reghecampf. Asta până când, însuşi „Reghe“ îşi va încheia contractul cu Al-Wasl Dubai (Emirate) şi va reveni în România pentru a prelua FCSB. 

„Mâine (n.r. - miercuri), voi fi la echipă şi voi prezenta noul antrenor principal, Toni Petrea, şi pe Neubert preparator. Chiar dacă e posibil ca Neubert să nu fie mâine acolo, pot să-l anunţ, am primit acordul lui. Pintilii va fi secund până termină şcoala de antrenori. Dacă avea acum licenţa, îl puneam pe el“, a explicat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite