Viorel Moldovan: „Vom trata la victorie meciul cu Astra Ploieşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XIX-a a Ligii I la fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 15.00, pe Astra Ploieşti.

Ambele echipe au început returul de campionat cu un succes. Dacă FC Braşov a trecut, pe propriul teren, de Unirea Alba Iulia, cu 2-1, ploieştenii au învins, în deplasare, pe Pandurii, cu 2-0.

Înaintea confruntării de la finalul săptămânii, tehnicianul „galben-negrilor", Viorel Moldovan,  este convins că propria formaţie se poate întoarce cu toate cele trei puncte de la Ploieşti.

În pauza de iarnă, la Astra au ajuns mai mulţi fotbalişti din America de Sud, iar Nicolo Napoli a schimbat mult în bine faţa prahovenilor. De acest lucru este conştient şi „Moldo-gol".

Ne aşteaptă un meci foarte important, în compania unei formaţii valoroase. Astra Ploieşti este o echipă mult mai puternică faţă de turul campionatului. Prahovenii joacă fotbal şi sunt convins că vom avea parte de un meci cu multe faze de poartă.

O să le cer băieţilor să evolueze cu multă determinare şi să fie agresivi în sensul bun. Mergem la victorie la Ploieşti şi sper să obţinem ceea ce ne propunem de fiecare dată, câştigarea celor trei puncte. Vom merge acolo să ne facem jocul şi să dăm o replică dârză", a precizat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

Rui Duarte, neinclus în lot

Chiar dacă a revenit la Braşov, fundaşul portughez Rui Duarte nu va face parte din lotul deplasat la Ploieşti. „El se pregăteşte separat şi nu este pus la punct cu pregătirea fizică. Este bine că s-a întors, dar Duarte trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut. Trebuie să mă convingă că merită să fie titular", a completat tehnicianul „galben-negrilor".

Pentru confruntarea cu Astra Ploieşti, Moldovan nu se va putea baza pe Cristi Oros, care este accidentat, în timp ce Marius Măldărăşanu şi Octavian Abrudan sunt incerţi. Pentru prima dată în acest retur, din lotul „stegarilor" va face parte şi atacantul macedonean Dusan Savic.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite