Virgil Stănescu salută performanţa lui Horia Tecău de la Wimbledon: "România are nevoie de modele în sport"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Stănescu, Amalia Năstase şi Horia Tecău
Virgil Stănescu, Amalia Năstase şi Horia Tecău

Fostul baschetbalist Virgil stănescu, acum preşedinte la Steaua CSM EximBank a urmărit şi s-a bucurat pentru performanţa lui Horia Tecău, care a cîştigat Wimbledonul, la dublu.

„E senzaţional ce a reuşit Horia şi mă bucur enorm că România a început să conteze în tenisul mondial. Să nu uităm că sportul este cel mai bun ambasador, iar eu am simţit pe propria piele acest lucru, deoarece în ţările în care am jucat când spuneai România primele răspunsuri erau Hagi, Nadia şi Ilie Năstase”, a spus Virgil Stănescu.

 El a avut o lungă carieră internaţionalkă, evoluând în SUA, Belgia, Rusia, Germania, Kuweit, Turcia şi Italia. Virgil Stănescu, singurul român care face parte dintr-un Hall of Fame american, cel al Universităţii South Alabama, consideră că Tecău poate fi un exemplu demn de urmat de copiii care se îndreaptă către tenis.
„ E bine că există idoli, pentru că tinerii au nevoie de idoli. Şi mie îmi place tenisul şi am crescut ascultând poveşti cu Ilie Năstase, chiar dacă l-am văzut jucând prea puţin. Acum îi avem însă pe Horia, pe Simona Halep şi pe toţi ceilalţi şi consider că trebuie să fim mândri de ei”, a încheiat Virgil Stănescu.
Formaţia pe care o conduce, Steaua CSM EximBank îşi va relua pregătirile în luna august, până atunci încercându-se alcătuirea unui lot cât mai competitiv, care să obţină o performanţă superioară celei din sezonul trecut, când a prins Final Four-ul campionatului. Steaua CSM Exim Bank va juca şi în Eurocup, meciurile urmând a începe în octombrie.

Baschetbalistul Mihai Paul, antrenamente şi program de recuperare pentru viitorul sezon 

Căpitanul echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Mihai Paul, şi-a prelungit contractul cu formaţia roş-albaştrilor şi va evolua pentru al treilea an consecutiv sub tricoul acesteia. La 33 de ani, Mihai Paul "Miţă" este unul dintre cei mai experimentaţi baschetbalişti români şi de-a lungul carierei sale el a jucat la Granitul Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Escazu şi Fedelitas (Costa Rica), Elba Timişoara, CSU Asesoft Ploieşti, BCM U Piteşti, U Mobitelco Cluj Napoca, respectic CSU Atlassib Sibiu. În aşteptarea pregătirilor pentru noul sezon, programate în august, Mihai Paul încearcă să se menţină în formă prin antrenamente individuale şi program de recuperare. El a experimentat masajul de recuperare de la Clinica de Recuperare Medicală Hipocrat din Pantelimon şi s-a declarat încântat de condiţiile şi serviciile de acolo.

paul
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite