Vlad Chiricheş, urmărit de neşansă. Fundaşul echipei naţionale este obligat să se opereze din nou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
chiriches

Oficialii clubului la care joacă internaţionalul român, Napoli, au anunţat că fundaşul central va fi nevoit să se opereze săptămâna viitoare.

Intervenţia chirurgicală va fi la umărul stâng, în acealşi loc unde fotbalistul de 29 de ani a mai avut probeme în urma cu doi ani. ”Chiricheş se va opera săptămâna viitoare pentru a i se stabiliza umărul”, se arată în comunicatul clubului napoletan. Sursa citată nu a înaintat şi un termen în care jucătorul va reveni pe teren, dar este foarte probabil că acesta să rateze următoarele meciuri ale României din campania de calficare la Euro 2020, din luna iunie.

La începutul acestei săptămâni, în minutul 9 al întâlnirii dintre Napoli şi Atalanta, din etapa a 33-a din Serie A, în urma unui duel cu un jucător advers, fundaşul central nu a mai putut continua jocul şi a fost schimbat 4 minute mai târziu.

A mai avut probleme la umărul stâng

Aceasta accidentare este una dintr-un lung şir de ghinioane care l-au ţinut pe român departe de gazon. Astfel, în ultimele două sezoane, Chiricheş a bifat doar 10 meciuri în Serie A, 3 anul acesta şi 7 sezonul trecut.

Chiricheş a mai avut probleme la acelaşi umăr şi în septembrie 2017, când românul a suferit o luxaţie într-o altă partidă de campionat. Cniricheş a încercat atunci să dribleze intervenţia chirurgicală prin fizioterapie, dar a fost obligat în cele din urmă să ajungă pe masa chirurgilor. Operaţia a avut loc în 2018 şi l-a ţinut departe de fotbal aproximativ 2 luni.

Chiricheş a lipsit deja jumătate din acest sezon, după accidentarea gravă din meciul cu Muntenegru, din Liga Naţiunilor, când a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng. Românul a revenit pe gazon în luna februarie, însă doar pentru câteva săptămâni. Începând cu  luna martie, de data aceasta din cauza unor probleme muscular, Chiricheş a fost indisponibil o lună.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite