Vrei să le vezi pe Simona şi pe Sorana la Bucureşti? Cât costă biletele la meciurile dintre România şi Serbia din FedCup

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep (dreapta) a învins-o pe Jelena Jankovici în ultimul meci direct, cel de la Doha FOTO Reuters
Simona Halep (dreapta) a învins-o pe Jelena Jankovici în ultimul meci direct, cel de la Doha FOTO Reuters

România va întâlni Serbia în meciul de baraj pentru calificarea în grupa a doua a Cupei Mondiale. Naţionala noastră de FedCup le are în componenţă pe Simona Halep, Sorana Cîrstea (la simplu), Monica Niculescu şi Irina Begu (la dublu).

Partidele dintre România şi Serbia vor avea loc pe 19 şi 20 aprilie (în Duminica Paştelui), pe Arenele BNR. Cel mai probabil, sârboiacele vor veni la Bucureşti cu cele mai bune jucătoare ale lor, adică Jelena Jankovici şi Ana Ivanovici, în vreme ce România va forţa calificarea cu Simona Halep şi Sorana Cârstea la simplu.

Sâmbătă, 19 aprilie, au loc primele două partide de simplu, iar duminică se dispută meciul de dublu şi încă două partide de simplu.

Pentru accesul la meciurile dintr-o zi, spectatorii vor trebui să plătească 60 de lei, iar "pachetul" de intrare la ambele zile costă 95 de lei.

Biletele sunt disponibile online pe siteul www.biletetenis.ro, iar de luni, 7 aprilie, se vor putea achiziţiona de la casele de bilete de la Arenele BNR. 

Ce a spus Simona despre meciurile cu Serbia

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite