Vremea creează probleme pe Arena Naţională. Antrenamentul Austriei, amânat o oră după inundarea gazonului. Ce spune Primăria Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos / Octav Ganea
Foto Inquam Photos / Octav Ganea

Gazonul de pe Arena Naţională a fost inundat sâmbătă dupa o ploaie puternică din Capitală. Incidentul a apaărut chiar în momentul în care naţionala Austriei trebuia să efectueze antrenamentul oficial.

GALERIE FOTO


Antrenamentul oficial echipei de fotbal a Austriei a fost amânat cu o oră, pentru ca permite ca apa acumulataă pe gazon să se scurgă. Potrivit informaţiilor oferite de Primăria Capitalei, citată de Digi 24, situaţia nu ar fi una problematică, apa scurgându-se repede şi nu ar fi fost nevoie de pornirea tunurilor de uscare a gazonului.

Gazonul a fost inundat pentru că acoperişul stadionului nu era tras, iar ploaia a fost una foarte puternică.

Deşi terenul băltea, unul dintre judecătorii austrieci a considerat că poate profita de această situaţie şi, în timp ce colegii îl priveau de pe banca, s-a aruncat pe burtă şi a alunecat pe iarba îmbibată cu apă.

Potrivit regulilor impuse de UEFA pentru organizarea EURO 2020, niciunul dintre stadioanele dotate cu acoperiş nu-l va folosi, indiferent de condiţiile meteo, pentru a oferi şanse egale tuturor echipelor de la acest campionat de fotbal, indiferent de condiţiile tehnice disponibile pe diversele stadioane unde au loc meciurile.

Naţionala Austriei întâlneşte duminică echipa Macedoniei de  Nord, în primul meci găzduit de România în cadrul Euro 2020.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite