Wimbledon plânge după Halep: Ce a scris presa internaţională după retragerea Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (3 WTA, 29 de ani) a aşteptat doi ani pentru a reveni la „All England Club“, unde a făcut meciul perfect, în finala din 2019, cu Serena Williams. Din păcate, aşteptarea ei se prelungeşte.

Simona Halep s-a retras, în mod oficial, de la Wimbledon 2021 (28 iunie - 11 iulie), după cum „Adevărul“ a scris aici. Iar de acum, „Simo“ va sta cu ochii pe clasamentul mondial, fiindcă, în funcţie de rezultatele de la Londra, va afla dacă va ieşi sau nu din Top 10, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Până se va lămuri pe ce loc va ajunge, în clasamentul de după Wimbledon 2021, Simona a ajuns pe prima pagină a site-urilor mari din lumea sportului, după anunţul retragerii de la al treilea Grand Slam din acest an.

Iată ce s-a scris despre anunţul zilei, în lumea tenisului feminin:

*Sky Sports: Campioana en-titre în proba feminină, Simona Halep şi-a anunţat retragerea din cauza unei accidentări la gambă. Ocupanta locului 3 mondial devine ultima mare absenţă de la ediţia din acest an, după Naomi Osaka, Rafael Nadal şi Dominic Thiem. Halep va fi înlocuită pe lista capilor de serie de Aryna Sabalenka (Belarus).

*Reuters: Halep a eşuat în tentativa ei de a reveni pe teren, după accidentarea suferită, luna trecută, la gambă. În luna mai, Halep a părăsit turneul de la Roma, după o accidentare suferită în timpului meciului jucat în turul II cu Angelique Kerber. A urmat retragerea de la French Open.

*Tennishead: Românca Simona Halep, care a învins-o pe Serena Williams pentru a câştiga trofeul din 2019, spera să fie pregătită fizic, după accidentarea suferită, în mai, la Italian Open. Ea şi-a anunţat retragerea de la Wimbledon printr-o postare pe reţelele de socializare.

*Wimbledon (contul de Twitter): Ne vei lipsi în acest an, Simona Halep! Să te întorci mai puternică în 2022!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite