Wozniacki, prăbuşire totală la French Open: Meci groaznic pentru fostul lider mondial după un prim set luat la zero

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi daneza Caroline Wozniacki la Australian Open 2018 FOTO Guliver / Getty Images / Clive Brunskill

Chinuită de probleme de sănătate, Caroline Wozniacki (13 WTA) alunecă în clasamentul mondial, incapabilă să mai câştige un meci.

Caroline Wozniacki tocmai a ajuns la 17 partide disputate în 2019 dintre care 8 pierdute! E un bilanţ care vorbeşte de la sine pentru fostul lider mondial, o sportivă cu un titlu de Grand Slam (Australian Open 2018) şi două finale (US Open 2009, 2014) în palmares.

Diagnostică de câteva luni cu artrită reumatoidă, o boală autoimună care afectează articulaţiile, Wozniacki e tot mai departe de nivelul ultimelor sezoane. Ea a venit la French Open 2019, având trei eşecuri la rând, însă două dintre partide au fost pierdute, deoarece daneza s-a retras din cauza problemelor medicale apărute în timpul meciurilor.

La Paris, Wozniacki a dat de Kudermetova (68 WTA) în primul tur şi, la cum a început partida, părea că va ajunge, fără probleme, în turul II. Ea a luat primul set cu 6-0, după care s-a prăbuşit fără urme!

Kudermetova a dominat următoarele două seturi pe care le-a câştigat cu 6-3, 6-3. Pentru sportiva din Rusia urmează un meci în turul II cu Diyas (99 WTA).

Wozniacki avea de apărat 240 de puncte la French Open pentru calificarea obţinută, anul trecut, în turul IV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite