Zece pentru Ruse: Gabriela îşi continuă seria formidabilă şi atinge cea mai bună clasare din carieră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Ruse
Gabriela Ruse

Cea mai în formă româncă din circuitul WTA e, pur şi simplu, de neoprit. Şi a ajuns la zece victorii consecutive, după ce a luat primul ei titlu WTA, pe zgura de la Hamburg, la data de 11 iulie.

După triumful de la Hamburg, Ruse a luat o pauză de o săptămână, renunţând la turneul de la Praga, unde fusese acceptată pe tabloul principal. A fost o decizie inspirată. Pentru că, odihnită, Gabriela a revenit pe teren, în calificările de la Palermo. Unde a obţinut două victorii categorice: 6-1, 6-3 cu Jebawy (733 WTA) şi 6-1, 6-0 cu Rosatello (372 WTA).

Astăzi, în turul I, Ruse şi-a continuat seria victoriilor impresionante: 6-3, 6-1 cu Mandy Minella (Luxemburg, 35 de ani, 227 WTA). A fost al 10-lea succes la rând, în circuitul feminin, pentru Gabriela. Unul care a ridicat-o până pe locul 129 WTA, în ierarhia virtuală. Aceasta e cea mai bună clasare de până acum din cariera Gabrielei!

În turul II de la Palermo, Ruse o va întâlni pe elveţianca Jill Teichmann (55 WTA). Dacă va câştiga şi acest meci, Ruse va ajunge pe locul 121 WTA!

20 de victorii şi 9 înfrângeri a înregistrat Gabriela Ruse, în 2021.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite