VIDEO Zenga, în pragul nebuniei: italianul a avut un comportament jenant şi e ameninţat cu o suspendare-record

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscut ca un tip vulcanic, italianul de 53 de ani a provocat scene dezgustătoare pe gazon la ultimul meci al echipei sale. A înjurat, l-a certat pe arbitru, după care a vrut să-l ia la bătaie pe omologul său de pe banca adversă.

Walter Zenga n-a trecut nici acum peste demiterea sa de la Al-Nasr Dubai, în vară. După ce a fost pus pe liber, italianul a fost nevoit să aştepte aproape şase luni, până în octombrie, înainte de a-şi găsi un nou angajament la un alt club din Emirate, Al-Jazira.

În ultima etapă, actuala echipă a lui Zenga a fost învinsă, fără drept de apel, de Al-Nasr, scor 2-1. Oaspeţii au condus cu 2-0 în minutul 58, iar Al-Jazira a înscris golul consolării abia în minutul 90. Apoi, trupa lui Zenga a rămas în zece oameni, iar decizia arbitrului l-a scos din sărite pe italian.

Ce a făcut?

Potrivit stiridesport.ro, după ce a protestat vehement pe margine, Zenga a fost eliminat. Nu s-a potolit însă şi l-a înjurat pe antrenorul celor de la Al-Nasr, sârbul Ivan Jovanovici, cel care l-a înlocuit în vară.

Forţat să părăsească zona tehnică, Zenga s-a ascuns în tunelul ce duce spre vestiare şi l-a aşteptat pe Jovanovici. Când s-a terminat meciul, italianul s-a apropiat ameninţator de sârb şi a ţipat la el. Jovanovici l-a ignorat şi şi-a continuat drumul, dar Zenga va fi aspru sancţionat.

Imaginile au fost surprinse de televiziunea care a transmis meciul şi dezbătute pe larg în cadrul unei emisiuni de specialitate. 

Duri cu străinii

Soarta lui Zenga va fi decisă de Comisia de Disciplină, forul care, acum două săptămâni, l-a pedepsit pe Cosmin Olăroiu. Acesta a primit o sancţiune-record pentru campionatul din Emirate: suspendare de trei etape şi o amendă de 20.000 de euro!

Oli făcuse doar o glumă pe seama fostei sale echipe, Al-Ain, însă arabii, duri cu străinii, au vrut să dea un exemplu în cazul său. Tocmai de aceea, e de aşteptat ca verdictul în cazul lui Zenga să fie şi mai aspru.

VEZI IMAGINILE CU ZENGA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite