Articol publicitar

Zi de mondial, zi de superpremii!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au început să curgă premiile promoţiei Mondialul Superbet! În fiecare zi a turneului final din Rusia aveţi multiple şanse de a câştiga premiile puse la bătaie de Superbet! Este vorba despre supertelefoane Samsung Galaxy S9 Plus, patru maşini BMW seria 1 şi un superpremiu în ziua marii finale, un BMW X5!

Fiecare bilet de pariuri plasat în agenţiile Superbet sau pe Superbet.ro cu cel puţin un eveniment de la Cupa Mondială, cotă de cel puţin 1.5 pe bilet sau pe combinaţie şi suma minimă 20 de lei,  poate fi înscris foarte simplu. Trimiteţi codul prin SMS la 1782 (gratuit în Vodafone, Orange şi Digi) sau înregistraţi-l pe www.promotiesuperbet.ro

Puteţi alege orice pariu din oferta pentru meciurile de la Cupa Mondială, inclusiv pariuri speciale! În fiecare zi se va trage la sorţi un câştigător al unui supertelefon, în fiecare duminică se extrage câştigătorul unui BMW seria 1, iar la final toate biletele înscrise participă la tragerea la sorţi pentru un BMW X5!

S-au acordat primele Supertelefoane şi prima Supermaşină!

Cum Mondialul a început de săptămâna trecută, pe site-ul campaniei în pagina dedicată câştigătorilor puteţi vedea nu doar tragerile zilnice la sorţi transmise în direct ci şi premianţii! Iar dacă aveţi drum prin centrul unuia dintre marile oraşe ale României, sunt şanse mari să vă întâlniţi cu premiile campaniei,  expuse pe podiumuri roşii. 

Practic, în timpul turneului final din Rusia şi al promoţiei Mondialul Superbet aveţi ocazia de a câştiga de două ori: biletele participă la campanie indiferent dacă sunt sau nu câştigătoare, atât timp cât îndeplinesc celelalte criterii. Cu 20 de lei jucaţi în agenţiile Superbet şi pe Superbet.ro puteţi câştiga o supermaşină ideală pentru oraş, un BMW seria 1, sau un impunător BMW X5!

Peste 800 de agenţii Superbet şi platforma de pariere online Superbet.ro vă oferă în fiecare zi de Mondial şansa de a vă bucura de fotbal, Super Cote şi superpremii!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite