Zi neagră pentru românce la turneul de tenis de la Palermo! Ce rezultate au obţinut fetele noastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Laura Ioana Paar au fost eliminate pe rând de pe tabloul principal al primului turneu de tenis organizat după începerea pandemiei de coronavirus.

Ziua de luni nu a fost cu noroc pentru jucătoarele românce participante la turneul de tenis din Italia. 

Laura Ioana Paar a fost prima reprezentantă a ţării noastre care a pierdut pe zgura de la Palermo Ladies Open. Paar, locul 204 WTA, a ratat calificarea pe tabloul principal, după ce a fost învinsă în ultimul tur al calificărilor de rusoaica Liudmila Samsonova, locul 117 WTA, scor 6-2, 7-6 (11-9).

Puţin mai târziu a fost rândul Irinei Begu (foto) să cunoască gustul înfrângerii, românca fiind învinsă de germanca Laura Siegemund, scor 6-3, 6-4, în primul tur pe tabloul principal. Siegemund (32 ani, 65 WTA) s-a impus după o oră şi 50 de minute, la capătul unui meci în care Begu (29 ani, 81 WTA) a comis multe erori neforţate, inclusiv 7 duble greşeli.

Irina Begu va continua la dublu, unde face pereche cu Gabriela Ruse, cele două urmând să joace în prima rundă cu olandezele Bibiane Schoofs/Rosalie van der Hoek.

Tot în primul tur la Palermo Ladies Open, Sorana Cîrstea, locul 75 WTA, a fost eliminată de favortia publicului, italianca Sara Errani, locul 169 WTA, beneficiară a unui wild card, Cîrstea a fost învinsă cu scorul de 7-5, 1-6, 6-4.

Begu şi Cîrstea vor primi pentru evoluţiile lor câte un cec de 1.855 de euro şi câte un punct WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite