Zi plină de fotbal în Anglia! Etapa de "Boxing Day", program şi televizări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 26 decembrie, se joacă etapa a 18-a din Anglia, aşa numita Boxing Day. Portarul român Costel Pantilimon va fi din nou titular în buturile lui Sunderland.

În primul meci al zilei, Chelsea va căuta victoria pe teren propriu, într-un meci cu West Ham United, succes ce le-ar asigura londonezilor menţinerea pe primul loc, la un avans de cel puţin trei puncte faţă de Manchester City. "Grosul" etapei se joacă de la 17.00, iar ultimul meci, cel dintre Arsenal şi QPR e programat la 19.30.

Pantilimon va apăra poarta lui Sunderland, iar Florin Gardoş va fi şi el titular meciul pe care "sfinţii" îl joacă pe terenul lui Crystal Palace. E primul meci a lui Gardoş în Premier League ca titular! 

La Chelsea a avut loc o şedinţă de urgenţă între suporteri, oficialii clubului şi Jose Mourinho. Motivul? Spectatorii de pe Stamford Bridge sunt prea liniştiţi, nu creează o atmosferă ostilă oaspeţilor. Decizia a fost ca fanii mai gălăgioşi să fie strânşi într-o peluză de unde să susţină mai zgomotos echipa. 

Programul etapei din Anglia

Chelsea - West Ham 2-0

Burnley - Liverpool, ora 17.00

Crystal Palace - Southampton, ora 17.00

Everton - Stoke, ora 17.00

Leicester - Tottenham, ora 17.00

Manchester United - Newcastle, ora 17.00, DolceSport

Sunderland - Hull, ora 17.00

Swansea - Aston Villa, ora 17.00

WBA - Manchester City, ora 17.00, EuroSport

Arsenal - QPR, ora 19.30, DolceSport

Clasament: Chelsea 42 p, Manchester City 39 p, 3. Manchester United 32 p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite