Zidane face primul transfer „galactic“: Hazard semnează cu Real Madrid!„Marca“ dă sumele unei afaceri colosale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eden Hazard
Eden Hazard

Zinedine Zidane intensifică pregătirile pentru sezonul viitor, atunci când Real nu mai are voie să iasă de prin luna februarie din lupta pentru titlu, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor, aşa cum s-a întâmplat acum.

De când a revenit la Real Madrid, Zinedine Zidane a rezolvat două transferuri, atacantul brazilian Rodrygo (Santos) şi conaţionalul său Militao (Porto), fundaş / mijlocaş defensiv de meserie urmând să ajungă pe „Santiago Bernabeu“ din vară. Totuşi, prima lovitură pe piaţa transferurilor a fost dată abia astăzi, după cum a anunţat „Marca“.

Deţinătoarea Ligii Campionilor s-a înţeles cu Eden Hazard, starul celor de la Chelsea. Belgianul de 28 de ani joacă pe „Stamford Bridge“ din sezonul 2012-2013, iar cifrele sale din actuala stagiune sunt impresionante: 16 goluri şi 12 pase de gol în Premier League!

Potrivit „Marca“, Real a încercat să-l ia pe Hazard, încă de anul trecut, însă afacerea a picat după ce oficialii lui Chelsea au solicitat 200 de milioane de euro. Acum, mutarea s-ar face pentru „doar“ 100 de milioane de euro, în condiţiile în care Hazard va deveni liber de contract în vara anului 2020. Astfel, Chelsea preferă să-l vândă decât să rişte să-l piardă gratis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite