Zlatan Ibrahimovici, prima mare vedetă care ratează Euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ibrahimovic

Atacantul Zlatan Ibrahimovic, 39 de ani, nu va face parte din lotul Suediei pentru turneul final al Campionatului European care va avea loc în această vară

Fotbalistul lui AC Milan s-a accidentat la genunchi în timpul meciului din campionat cu Juventus, scor 3-0, şi a părăsit terenul în repriza secundă. Ulterior, atacantul a fost diagnosticat cu entorsă la genunchiul stâng, afecţiune pentru care va avea nevoie nevoie de o recuperarea de şase săptămâni. 

Absenţa atacantului de la Euro 2020 a fost confirmată şi de selecţionerul Suediei, Janne Andersson. „E o veste tristă, atât pentru el, cât şi pentru noi. Zlatan mi-a spus că accidentarea îl împiedică să joace la Euro 2020. Sper să revină cât mai repede în teren”, a spus antrenorul.

Zlatan, 62 de goluri în 118 meciuri la naţională, se retrăsese de la prima reprezentativă în urmă cu cinci ani, dar a hotărât să revină asupra deciziei pentru Euro 2020. De la anunţul revenirii, Ibrahimovic a jucat două meciuri pentru Suedia, ambele în luna martie.

La turneul final din acest an, Suedia este în Grupa E, din care mai fac parte reprezentativele Spaniei, Slovaciei şi Poloniei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite