Zltatan Ibrahimovic revine în fotbalul european, după o perioadă plină de succes pe continentul american

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zlatan Ibrahimovic se întoarce la AC Milan FOTO Arhivă personală/Facebook
Zlatan Ibrahimovic se întoarce la AC Milan FOTO Arhivă personală/Facebook

După ce a impresionat la echipa LA Galaxy, Zlatan Ibrahimovic se întoarce pe continentul european, care l-a consacrat, plasându-l printre cei mai spectaculoşi fotbalişti ai momentului.

Suedezul va reveni la clubul italian AC Milan, potrivit reprezentantului Ligii Profesioniste Nord-Americane (MLS), Don Garber, citat de Reuters. La cei 38 de ani ai săi, atacantul lasă în urmă experienţa de la LA Galaxy, urmând ca înţelegerea să-i expire, chiar la finele acestui an. În urma evoluţiilor din ultimul an şi jumătate, Zlatan Ibrahimovic a fost inclus în echipa ideală a MLS, atât în 2018, cât şi în 2019, marcând de 53 de ori. 

Dintr-o cursă în care au fost angrenate mai multe cluburi europene, Zlatan Ibrahimovic a ales drept variantă câştigătoare clubul la care a mai jucat, între 2010 şi 2012 şi pentru care a înscris 42 de goluri în 61 de meciuri în campionatul intern. Vestea transferului său în fotbalul italian vine la doar câteva zile după ce suedezul a dat de înţeles, într-o postare pe contul său de Instagram, că va reveni în Primera Division. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite