Şi hoţii au Doreii lor: un spărgător a fost prins după ce a băut o şampanie şi a adormit în cada din baia locuinţei jefuite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: generic Costel Crângan
FOTO: generic Costel Crângan

Un bărbat în vârstă de 36 ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat într-o locuinţă, a luat câteva din bunurile proprietarilor, le-a băut şampania şi apoi s-a culcat în cada din baie, unde a fost găsit câteva ore mai târziu de păgubiţii care au sunat la poliţie.

Incidentul s-a petrecut în Budapesta, au dezvăluit reprezentanţii Poliţiei maghiare pe pagina de internet a instituţiei, police.hu.

Hoţul, un bărbat în vârstă 36 ani din Budapesta, a comis spargerea în după-amiaza zilei de 13 mai, dintr-o casă situată în districtul XX din capitala Ungariei. El şi-a băgat în buzunar un telefon mobil, două lanterne de bicicletă iar apoi, găsind o şampanie, a deschis-o şi a băut-o. În final, bărbatul s-a culcat în cada din baie, unde a şi adormit. 

Întorşi acasă, câteva ore mai târziu, proprietarii casei au observat că locuinţa le-a fost călcată de hoţi, însă au avut surpriza vieţii lor când l-au găsit pe spărgător sforăind în baie. Ca atare, fără să facă prea mare gălăgie, au sunat la numărul de urgenţă ca să ceară ajutor. 

Hoţul a fost trezit în final de poliţişti. Aceştia au restituit apoi păgubiţilor lucrurile furate, iar pe spărgător l-au dus la sediu, unde au întocmit pe numele lui un dosar penal pentru furt. 

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi este cercetat în libertate.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Paramedicii elveţieni nu au putut trata o handbalistă accidentată pentru că sala de sport se afla cu 6,5 metri pe teritoriul francez

Motivul ciudat pentru care tramvaiele din Cluj-Napoca circulă cu o viteză maximă mai mică decât în anii '70

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite