A fost arestat din cauză că a uitat să returneze un film închiriat în urmă cu 14 ani: ce s-a întâmplat după ce a ajuns în spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un american a fost arestat pentru că, în urmă cu 14 ani, a închiriat un film şi a uitat să îl returneze, fiind acuzat de reţinere a unui bun care nu-i aparţine.

James Meyers, un bărbat din North Carolina, a fost arestat din cauză că a uitat să returneze un film pe care l-a închiriat cu 14 ani în urmă. Bărbatul se afla în maşina personală când a fost tras pe dreapta de un detectiv care i-a spus că există un mandat de arestare pe numele său. 

În 2002, Meyers a închiriat comedia „Freddie Got Fingered” de la magazinul J&J Video, închis între timp, şi a fost acuzat de reţinere a proprietăţii private. 

„Ofiţerul mi-a zis: «nu ştiu cum să îţi spun, dar există un mandat de arestare pe numele tău din 2002». Am crezut că glumeşte, dar apoi mi-a pus cătuşele”, povesteşte Meyers, care a fost dus în arest, unde a petrecut câteva ore în spatele gratiilor. Norocul bărbatului a fost însă că plângerea a fost retrasă şi a scăpat cu o amendă de 200 de dolari. 

Povestea i-a atras atenţia chiar şi lui Tom Green, actorul care a interpretat rolul principal în filmul împrumutat de Meyers. Acesta a declarat într-o emisiune că i-ar fi plătit bucuros amenda americanului păţit. „Cred că este un exemplu perfect pentru cum birocraţia poate scăpa de sub control”, a spus Green.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite