Băiatul de cinci ani, găsit decedat într-o valiză în Indiana, nu a fost indentificat nici la o lună descoperire. Cauza morţii, neaşteptată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valiza în care a fost găsit copilul. Sursă foto: Poliţia de Stat din Indiana
Valiza în care a fost găsit copilul. Sursă foto: Poliţia de Stat din Indiana

Băiatul de 5 ani, găsit într-o valiză pe care scria „Welcome to Fabulous Las Vegas” (n.r. - Bine aţi venit în fabulosul Las Vegas), a murit probabil după ce a contractat un virus stomacal, au transmis autorităţile americane.

Copilul, a cărui identitate nu a fost stabilită încă, la o lună după ce a fost găsit, se pare că a decedat din cauza unui dezechilibru electrolitic cauzat probabil de un virus stomacal, au declarat vineri autorităţile, transmite NBC News. 

Băiatul, despre care se crede că avea 5 ani în momentul decesului, nu a avut leziuni traumatice semnificative, iar toxicologia sângelui a fost negativă, potrivit unui raport de autopsie, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei de stat din Indiana.

Copilul a fost găsit îmbrăcat şi curat într-o valiză pe care scria „Bine aţi venit în fabulosul Las Vegas”, se arată în comunicat.

Detectivii nu au găsit nicio dovadă care să sugereze că era în viaţă în acel moment, potrivit comunicatului. Nu este clar de cât timp a stat în valiză sau cine l-a pus acolo.

În ciuda faptului că au primit zeci presupuse informaţii despre incident, autorităţile nu au reuşit să-l identifice pe băiat, care a fost descris ca fiind un băiat  slab şi cu părul scurt, se arată în comunicat.

Anchetatorii au spus că ar putea fi din alt stat sau ţară.

Un culegător de ciuperci a găsit cadavrul băiatului într-o zonă foarte împădurită din comitatul Washington, lângă Kentucky, pe 16 aprilie. Valiza se afla la aproximativ 80 de metri de cel mai apropiat drum, au transmis autorităţile.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite