Bambi s-a înfuriat: căprioare agresive au atacat mai mulţi câini în statul american Georgia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mod obişnuit, căprioarele au tendinţa de a fugi atunci când oamenii se apropie de ele. Într-un orăşel din statul american Georgia, însă, câteva căprioare au devenit agresive, atacând mai mulţi câini şi provocând răni atât de grave pentru unul dintre ei, încât a trebuit să fie eutanasiat, scrie un post local CBS.

Căprioarele din apropiere de Peachtree City au atacat peste 10 câini din zona limitrofă a oraşului, în ultima perioadă. 

Incidentele au avut loc fie atunci când câinii se plimbau cu stăpânii lor, fie chiar în propriile curţi, unele căprioare sărind gardurile proprietăţilor. 

„Din senin, căprioara a început să-i fugărească şi fiica mea s-a îndepărtat rapid, dar căprioara l-a călcat în picioare pe câinele ei basset hound,” a povestit o localnică.

Hunter Wood, al cărui câine a trebuit eutanasiat, în urma rănilor grave pe care le-a suferit, după ce o căprioară l-a atacat în propria curte, a spus că oamenii sunt de vină pentru că animalele sălbatice nu mai simt teamă. 

Populaţia de căprioare din zonă este una foarte mare, pentru că oamenii le hrănesc.

Locuitorii din Peachtree City sunt terorizaţi de această problemă, incidentele fiind din ce în ce mai numeroase şi mai violente.

Medicii veterinari din zonă au spus că au existat nenumărate incidente de acest fel în ultima perioadă şi se caută o soluţie. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite