Bronzare extremă în Rusia: frumoasă-i vecina noastră, face plajă la fereastră FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canicula are efecte nebănuite asupra domnişoarelor din Rusia. Cel puţin aşa reiese din imaginile surprinse la fereastra unui bloc de apartamente din Novosibirsk, în care se observă cum o tânără suplă se bronzează într-o poziţie riscantă, trântită pe o saltea pusă pe pervaz.

Vecinii indignaţi s-au plâns în presa locală că tânăra face plajă de la 10 dimineaţa până la ora 13:00 fără să-i pese că este văzută şi de copii. Se pare că expunerea indecentă a durat mai multe zile la rând, cât timp a fost vreme însorită, perfectă pentru plajă. 

Localnicii de pe strada Kropotkin critică poliţia că nu s-a sesizat şi nu i-au aplicat femeii o amendă usturătoare. Decişi să pună capăt spectacolului, vecinii au semnat o petiţie pe care i-au înmânat-o administratorului blocului şi secţiei locale de poliţie. 

În ciuda demersului, tânăra şi-a văzut mai departe de sesiunile de bronzare, după cum scrie news.ngs.ru.

Fotografiile au fost postate pe internet de trecătorii care au observat-o la fereastră pe domnişoară dornică de băi de soare. Unii dintre ei i-au luat apărarea tinerei, apreciind faptul că are, totuşi, bikini pe ea.

image

FOTO news.ngs.ru

image

FOTO news.ngs.ru

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite