Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Bungee jumping. Momentul în care o tânără se aruncă în gol, dintr-o eroare de comunicare, deşi nu era legată cu coarda de siguranţă VIDEO

6
25 Jul 2021 16:54:19
Autor: Cristina Morozan
El Tiempo notează că, potrivit primarului din Fredonia, niciuna dintre cele două companii care oferă sărituri cu bungee în zonă, nu are permisiunea de a face acest lucru Foto: facebook Sogamoso Noticias
El Tiempo notează că, potrivit primarului din Fredonia, niciuna dintre cele două companii care oferă sărituri cu bungee în zonă, nu are permisiunea de a face acest lucru Foto: facebook Sogamoso Noticias

O tânără avocată în vârstă de 25 de ani, din Columbia, a avut parte de un sfârşit tragic, după ce s-a aruncat în gol de la 48 m înălţime, în timpul unei sărituri de bungee jumping, fără să fie legată cu coarda de siguranţă. Un raport medical sugerează că, de fapt, femeia a murit înainte de a lovi pământul din cauza unui atac de cord.

Yecenia Morales Gómez se pregătea pentru primul ei salt bungee împreună cu iubitul ei, în provincia Antioquia, Columbia, potrivit The Sun.

Imaginile şocante surprinse de spectatori arată momentul în care instructorul îi strigă iubitului ei „sari acum”, dar Gomez, crezând că se referă la ea, sare în gol. Iubitul ei s-a repezit imediat după ea şi, ajuns pe pâmânt, a încercat să o resusciteze.
 
„Din păcate, femeia nu avea semne vitale şi mai târziu am recuperat cadavrul. Cu ajutorul unor profesionişti care se aflau în apropiere, am acordat primul ajutor partenerului ei”, au declarat pompierii din Amagá, care au ajuns la faţa locului.
 
„A confundat. Semnalul era ca iubitul să sară pentru că era deja legat la echipamentul de securitate. Puseseră doar hamul pe ea, aşa că s-a năucit şi s-a repezit”, a declarat Gustavo Guzmán, primarul municipiului Fredonia, Antioquia, pentru El Tiempo.
 
Femeia a fost înmormântată în cartierul Simón Bolívar din Medellín, unde locuia cu familia ei. 
 
Fratele ei devastat, Andrés Morales, a descris-o ca pe o femeie fericită, căreia îi plăcea să citească şi să danseze şi avea un spirit antreprenorial.
 
El Tiempo notează că, potrivit primarului din Fredonia, niciuna dintre cele două companii care oferă sărituri cu bungee în zonă nu are permisiunea de a face acest lucru. 
 
O anchetă cu privire la moartea femeii este în desfăşurare.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

Dream Pervertor
25.07.2021, 16:58:32

...Sosoaca?

-2 (4 voturi)
Ciobanul Adevarului
25.07.2021, 17:19:16

Definitia prostiei in persoana. A functionat selectia naturala, dar mai e nevoie de inca multe astfel de situatii pentru a reduce cat de cat semnificativ numarul de prosti.

-1 (9 voturi)
Torquemada
25.07.2021, 18:15:57

A murit un om,putin bun-simt n-ar strica.

-3 (13 voturi)
Ciobanul Adevarului
25.07.2021, 20:42:35

A murit un om? A murit din prostie crasa. Zici de bun simt: pentru ce?! Daca nici in fata evidentei noi ne spunem lucrurilor pe nume atunci cand?

-4 (6 voturi)
Torquemada
25.07.2021, 21:20:04

Las-o asa,a murit ea,nu ti-a omorat nicio ruda.Cine stie cum te loveste si pe tine marfarul de 3 si-un sfert...

-3 (5 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările