Campanie topless pentru cauze umanitare. O tânără trimite poze sexy donatorilor generoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tracy le trimite donatorilor poze topless/FOTO Mirror.co.uk
Tracy le trimite donatorilor poze topless/FOTO Mirror.co.uk

Tracy Kiss a lucrat ca fotomodel şi  îi place să pozeze topless. În vârstă de 27 de ani, Tracy este în prezent blogger şi îşi creşte singură cei doi copii. Recent, ea a decis să lanseze o campanie pentru strângerea de fonduri pentru diferite cauze umanitare.

Tânăra a lansat o campanie pentru donaţii umanitare pe o pagina specială, găzduită de site-ul GoFundMe. La scurt timp însă, pagina ei a fost închisă din cauza postării unor fotografii indecente. Tracy le-a mulţumit celor care i-au trimis mai mult de 10 lire ca donaţie printr-o poză topless, pe care a publicat-o pe pagina campaniei.

 Femeia spune că pagina ei nu ar fi trebuit blocată, pentru că poza topless era cenzurată cu nişte desene şi nu i se vedeau clar sânii.

Ea spune ca va continua oricum campania şi va trimite poze topless donatorilor generoşi, pentru că vrea să strângă în total 10.000 de lire sterline. Banii vor fi trimişi apoi unor organizaţii care ajută copiii bolnavi sau persoanele cu handicap.

selfie topless

„Nu mă deranjează că bărbaţii îmi trimit bani în schimbul pozelor topless, important e că ei trimit aceşti bani, care sunt pentru o cauză nobilă”, spune Tracy.

Până acum, tânăra a strâns în total 2.500 de lire şi că va continua campania pe un alt site specializat în proiecte de acest fel, scrie Mirror.co.uk.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite