Căsătorie neaşteptată într-o sală de judecată. Un bărbat a cerut-o de nevastă pe femeia care îl atacase cu un topor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Topor amenintare Arafat FOTO Facebook

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Rusia, a cerut-o de soţie pe femeia care l-a atacat cu un topor în casă. Inedita cerere în căsătorie a avut loc chiar în sala de judecată în care avea procesul pentru fapta comisă, relatează The Moscow Times. Procuratura din Tomsk spune că femeia în vârstă de 67 de ani şi iubitul ei se certau constant din cauză că bărbatul „refuza să facă curat în apartament”.

„În timpul procesului, bărbatul a cerut-o de soţie pe acuzată şi s-au căsătorit. Din calitatea de soţ al acuzatei, el a cerut tribunalului să nu o condamne la închisoare”, a anunţat procurorul general al regiunii Tomsk, din care sunt cei doi.

„Femeia l-a atacat pe la spate pe bărbat în timp ce acesta se uita la televizor, lovindu-l de mai multe ori cu un topor în cap, coaste şi gât”, se arată în comunicatul procuraturii din Tomsk, prezentat de The Moscow Times.

La momentul incidentului, bărbatul a încercat să-i convingă pe medicii şi pe poliţiştii care au ajuns la faţa locului că s-a rănit  după ce a căzut accidental.

Tribunalul regional din Tomsk a declarat-o pe femeie vinovată de vătămare corporală deosebit de gravă, însă din cauza căsătoriei neaşteptate a celor doi, nu a putut decât să o condamne la trei ani de închisoare cu suspendare, fapta sa fiind pedepsită în Rusia cu 10 ani de închisoare. 

Procurorii au mai precizat că sentinţa nu a intrat încă în vigoare, iar cei doi pot să depună încă apel.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite