Câştigă 10.000 de dolari pe lună din vânzarea cartofilor amuzanţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să expediezi oamenilor cartofi inscripţionaţi cu diverse mesaje amuzante pare una dintre cele mai proaste şi mai neprofitabile idei de afaceri. Nu asta s-a întâmplat însă când americanul Alex Craig, în vârstă de 24 de ani, a pus pe picioare o firmă care se ocupă cu livrarea de cartofi haioşi.

Americanul Alex Craig a pus pe picioare anul acesta o firmă care vinde cartofi inscripţionaţi cu mesaje amuzante.

Iubitei sale nu i-a venit să creadă când abia înfiinţata companie Potato Parcel a primit în numai două zile de la lansarea site-ului comenzi în valoare de 2.000 de dolari. „Nu o să vinzi nici măcar un singur cartof. Este cea mai proastă idee pe care am auzit-o vreodată“, şi-a adus aminte tânărul patron de vorbele pe care I le-a spus iubita sa când i-a împărtăşit ideea de business.

Începând cu primăvara acestui an, Craig a reuşit să aibă un profit net de 10.000 de dolari lunar. Ideea afacerii este simplă. Clientul comandă cartoful în valoare de 8 dolari pe site, alege un mesaj amuzant care va fi scris pe legumă şi îl trimite anonim oricui doreşte.

image

„Am strâns bani ca să-ţi cumpărăm un cadou. Ăsta este“, apare scris pe unul din cartofii-cadou vânduţi de întreprinzătorul Craig.   FOTO wfaa.com 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite