Caz bizar în Canada. Descoperirea medicilor în cazul unei paciente care a venit la spital acuzând dureri groaznice de stomac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO http://www.dailymail.co.ukImagine
FOTO http://www.dailymail.co.ukImagine

O tânără  de 26 de ani din Canada s-a prezentat la spital cu dureri groaznice de stomac, febră şi lipsa poftei de mâncare.  În urmă unei ecografii, s-a constatat faptul că abdomenul femeii era plin cu lichid, medicii crezând că suferă de apendicită. De fapt, cauza problemei era cu mult mai bizară.

Femeia a fost transportată de urgenţă în sala de operaţii pentru a i se extirpa apendicele, medicii constatând că aveau de-a face cu un caz bizar. Tânăra avea in organism o bucată de cauciuc, caz nemaiîntalnit în lumea medicală.

„Am tăiat orbeşte apendicele şi am descoperit o bucată de cauciuc, care s-a dovedit a fi parte dintr-un prezervativ.”  au declarat medicii pentru Journal of Medical Case Reports.

În momentul în care pacienta şi-a revenit din anestezie, a recunoscut că a înghiţit din greşeală o bucată de prezervativ în urmă cu două săptămâni.  Femeia nu a considerat necesar un eventual control, nedându-şi seama că simptomele apărute pot avea legătură cu incidentul produs în timpul actului sexual.

Medicii sunt de părere că prezervativul s-a descompus în momentul în care a trecut prin tractul gastrointestinal, parte din acesta ajungând în apendicele pacientei.

De-a lungul anilor, medicii au mai descoperit în abdomenele pacienţilor gloanţe, ace de pescuit,  şuruburi, scobitori , parte dintr-o periuţe de dinţi, fragmente de oase sau dinţi. Acestea pot rămâne în organism ani la rând, fără să apară simtome.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite