Caz bizar în Pakistan. Doi fraţi cu o boală rară au fost numiti „Copiii soarelui”: ce se întâmplă cu aceştia pe timpul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Oddity Central
FOTO Oddity Central

Doi frati din Pakistan au fost numiţi „Copiii soarelui”. Aceştia suferă de o boală misterioasă care le afectează grav viaţa.

Pentru o familie din Balochistan (sud-vestul Pakistaului), lăsarea nopţii reprezintă un coşmar. Cei doi copii ai acestora, în vârstă de nouă şi treisprezece ani, paralizează când soarele dispare de pe cer.

Chiar dacă dimineaţa sunt veseli şi plini de energie, lăsarea serii îi lasă fără puteri. Cei doi fraţi nu pot mânca, vorbi şi nu-şi pot deschide ochii.

Tatăl acestora povesteşte că cei doi copii par a-şi lua energia de la soare, însă teoria lui a fost dezminţită de medici. Aceştia au făcut un experiment  ţinându-i într-o cameră întunecată pe timpul zilei. Băieţii s-au comportat normal, ieşind astfel la iveală faptul că nu sunt dependenţi de lumina soarelui.

Copiii sunt supusi în prezent unui tratament în Islamabad. Li se fac numeroase analize care sunt examinate de specialişti din diferite clinci, care încearcă să găsească răspunsuri cu privire la misterioasa boală.

Una dintre teoriile medicilor cu privire la cauzele care au dus la apariţia ciudatei manifestări este legat de gradul de rudenie dintre părinţii copiilor. Aceştia sunt veri de gradul întai, lucru care se presupune că ar fi dus şi la moartea, în primii ani de viaţă, a doi dintre cei şase copii ai lor.

„Copiii soarelui” din Pakistan ramân sub supravegherea medicilor din Islamabad care încearcă să afle cauzelor care au dus la această boală, dar şi tratamentul care i-ar poate vindeca.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite