Caz neobişnuit în Italia. Un bărbat mort de 5 ani a fost găsit în tufişuri. Asupra sa a fost găsită suma de 9.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cadavru mort morga eticheta foto shutterstock

Cadavrul unui bărbat mort de circa 5 ani a fost găsit la Genova, aproape de aeroportul Cristofor Columb, pe un teren cu vegetaţie densă. În buzunarele bărbatului se afla suma de 9.000 de euro.

Muncitorii chemaţi să cureţe zona au găsit, la sfârşitul lunii mai, cadavrul unui bărbat şi au informat autorităţile. În luna iunie au fost demarate cercetări în urma cărora a fost descoperită povestea bărbatului, iar cazul a fost făcut public luni, conform telenord.it.

În urma cercetărilor s-a stabilit că rămăşitele umane îi aparţin unui bărbat declarat dispărut de sora lui în anul 2012. În primii ani de după dispariţie, poliţia l-a localizat de câteva ori, însă s-a stabilit că acesta îşi schimba des domiciliul. Astfel, anchetatori au ajuns la concluzia că bărbatul, care ar fi avut acum vârsta de 84 de ani dacă ar fi trăit, a plecat de acasă fiindcă nu mai voia să aibă legătură cu familia sa. 

O perioadă de timp a locuit într-o maşină din dorinţa de a nu fi găsit. 

Conform expertizei medico-legale, bărbatul a murit în anul 2017, iar cadavrul nu a fost găsit până acum. Asupra sa au fost găsiţi 9.000 de euro şi actele de identitate. 

Identitatea bărbatului va fi stabilită în urma unor teste genetice care sunt în prezent în curs de procesare. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite