„Vând sicriu puţin folosit”. Ce se ascunde în spatele unui anunţ publicitar inedit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un anunţ de pe un site de mică publicitate care oferă spre vânzare un „sicriu puţin folosit” a devenit viral pe reţelele de socializare, producând în aceeaşi măsură stupoare şi amuzament printre internauţi. Ofertat la un preţ negociabil de 11.500 de euro, vânzatorul a specificat că sicriul „prezintă uşoare urme de uzură normală„ şi că „la interior lipseşte pânza, perna şi ocupantul”.

La finalul anunţului care a înregistrat peste 26.000 de vizualizări în patru zile, vânzătorul mai adaugă în treacăt că de sicriu este ataşată şi o motocicletă de colecţie, fabricată în 2012.

„Vând sicriu puţin folosit, lemn de brad lăcuit. Stare bună, prezintă uşoare urme de uzură normală, zgârieturi şi perforaţii, nimic grav. La interior lipseşte pânza, perna şi ocupantul. Dimensiuni: 200 x 80 cm. Accesorizat cu un frumos crucifix din plastic aurit, 4 mânere de asemenea din plastic aurit, 8 şuruburi de fixare cu capac în formă de cruce (plastic aurit), precum şi o motocicletă Ural Retro, an fabricatie 2012, 9.000 km, culoare roşie stare ca nouă. Preţ: 11.500 de euro, negociabil”, se arată în anunţul postat pe site-ul de mică publicitate Olx.ro.

Contactat de ziarul Adevărul, vânzatorul a povestit că a încercat o alternativă creativă la anunţul său de vânzare a motocicletei, care nu a stârnit prea mult interes de la publicarea lui în toamna anului trecut. Chiar şi aşa, bucureşteanul chiar se plimbă cu sicriul în ataş.

„Am circulat şi circul cu sicriul montat pe ataş. Lumea râde şi se distrează, dar unii nu înţeleg gluma. Am primit o singură jignire şi aceea de la un utilizator al site-ului de mică puiblicitate”, a povestit Cristi.

image

Vânzătorul a recunoscut totuşi că ideea nu i-a aparţinut, ci a împrumutat-o de la nişte turişti străini.

„Acum doi ani m-am întâlnit cu nişte englezi care au făcut un tur de patru zile prin Transilvania. Unul dintre ei era costumat în Dracula, celălalt în Frankenstein şi se plimbau cu un sicriu ataşat de motocicletă”, îşi aminteşte bucureşteanul.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite