Cel mai mic celular, bun pentru penitenciar: ce dimensiuni are telefonul strecurat de deţinuţi în închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu o lungime de numai 7 centimetri şi lăţimea de 2,5 centimetri, aparatul şi-a făcut o mulţime de fani în rândul puşcăriaşilor din diverse colţuri ale lumii. FOTO alibaba.com
Cu o lungime de numai 7 centimetri şi lăţimea de 2,5 centimetri, aparatul şi-a făcut o mulţime de fani în rândul puşcăriaşilor din diverse colţuri ale lumii. FOTO alibaba.com

Considerat cel mai mic telefon mobil din lume, Zanco Fly este preferatul deţinuţilor din SUA sau Marea Britanie. Micul aparat poate fi cumpărat numai online, de pe site-uri ca Amazon sau Alibaba, la preţul de 40 de dolari.

Un fost puşcăriaş britanic, Carl Cattermole, care a publicat un ghid de supravieţuire în închisoare, a povestit, conform publicaţiei „Daily Express”, că telefonul Zanco Fly perfect pentru a fi strecurat cu uşurinţă în penitenciare. 

Cu o lungime de numai 7 centimetri şi lăţimea de 2,5 centimetri, aparatul şi-a făcut o mulţime de fani în rândul puşcăriaşilor din diverse colţuri ale lumii. 

Chiar el a testat mai multe modalităţi de a înşela vigilenţa gardienilor şi l-a ascuns în diverse tipuri de alimente. Bineînţeles, Cattermole a dezvăluit că multe telefoane de acest gen ajung la deţinuţi fiind transportate în cele mai intime părţi ale corpului. Alteori sunt pur şi simplu aruncate peste gardul penitenciarelor, de unde sunt preluate rapid de puşcăriaşii atenţionaţi că vor primi un cadou.

Telefonul este produs de o companie britanică, Zini Mobiles Ltd, care are un venit anual estimat la 100 milioane de dolari. Retailerul online Alibaba se numără printre magazinele online care comercializează telefonul.

telefon

FOTO alibaba.com

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite