Copil lăsat în soare pentru locul de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a stat 20 de minute singur, potrivit spuselor trecătorilor FOTO Facebook
Copilul a stat 20 de minute singur, potrivit spuselor trecătorilor FOTO Facebook

O mamă şi-a lăsat băieţelul de doar câţiva ani (foto) singur într-o parcare, pentru a se asigura că nimeni nu-i va ocupa locul până se întoarce cu maşina.

Incidentul s-a petrecut într-o zi caniculară, în Kuala Lumpur, unde la orele de vârf este aproape imposibil de găsit un loc de parcare, scrie odditycentral.com.

Imaginea a fost surprinsă de un trecător, care susţine că micuţul a stat aproape 20 de minute nesupravegheat, timp în care persoanele oprite să verifice dacă băiatul s-a pierdut de părinţi au fost şocate să afle adevărata poveste. 

Poza s-a răspândit cu repeziciune în mediul virtual şi a stârnit controverse, oamenii declarându-se indignaţi de neglijenţa femeii. „Ar trebui să se considere norocoasă că nimeni nu i-a hărţuit, răpit sau chiar rănit copilul. E înspăimântător că şi-a abandonat fiul pentru un loc de parcare“, „Ce s-ar fi întâmplat dacă un şofer nu l-ar fi văzut când ar fi încercat să iasă din parcare şi l-ar fi lovit?“, au fost doar câteva dintre mesajele acide ale internauţilor. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite