Cruzimea unui tată drogat care şi-a ucis copila după ce a obligat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copia nu a supravieţuit FOTO Arhivă
Copia nu a supravieţuit FOTO Arhivă

O fetiţă de doar trei ani a murit, după ce tatăl a forţat-o să stea într-o cadă cu apă fierbinte pentru că avea diaree.

La începutul acestei luni, Rabiha Khaled Abdel Hamid  de trei ani a fost lovită de tatăl său şi apoi a fost forţată să stea în cada cu apă opărită timp de o oră, ceea ce i-a ars trupul firav. Mai apoi, bărbatul a închis-o într-o cameră mai multe ore.

Ulterior, tatăl copilei a contactat una dintre rudele soţiei sale pentru a duce copilul la spital. Iniţial, s-a pretins că fetiţa de trei ani s-ar fi rănit singură când a mers în bucătărie şi a vărsat apă fierbinte peste ea. Rabiha Khaled Abdel Hamid a fost dusă de urgenţă la un spital din Ajdabiya, Libia, dar nu a supravieţuit din cauza rănilor grave provocate de apa clocotită.

Anchetatorii de la Departamentul de Investigaţii Criminale i-ar fi confruntat pe ambii părinţi şi, atunci când le-au prezentat dovezi, se pare că au recunoscut infracţiunea.

Autorităţile ar fi avut, de asemenea, dovezi că tatăl era dependent de droguri. Nu este clar dacă mama este acuzată că a participat la incident sau dacă a fost interogată pentru că a permis să se întâmple un lucru atât de înfiorător. Ambii părinţi au fost transferaţi la procuratură, dar în prezent nu se ştie dacă au fost încă acuzaţi.

Potrivit Al Arabiya, ştirea a provocat indignare în rândul localnicilor care solicită pedeapsa cu moartea a tatălui şi o pedeapsă mai dură pentru mamă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite