Prins cu un schelet în maşină. Motivul pentru care un şofer a plecat la drum cu neobişnuitul pasager

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost oprit după ce un poliţist a observat pasagerul neobişnuit. FOTO Departamentul pentru Siguranţă Publică / BBC
Bărbatul a fost oprit după ce un poliţist a observat pasagerul neobişnuit. FOTO Departamentul pentru Siguranţă Publică / BBC

Un şofer din SUA a fost prins circulând pe banda specială destinată vehiculelor ocupate de mai mult de o persoană (denumită HOV - High Occupancy Vehicle Systems sau carpool), având pe scaunul din dreapta un pasager neobişnuit - un schelet.

Departamentul de Securitate Publică din Arizona a declarat că şoferul în vârstă de 62 de ani a fost tras pe dreapta de un oficial, după ce acesta a observat scheletul care purta o pălărie şi era ancorat de scaunul pasagerului cu frânghie.

În urma isprăvii, şoferul s-a ales doar cu un avertisment.

Conform autorităţilor americane, aproximativ 7.000 de şoferi din Arizona sunt prinşi anual încălcând regulile benzii speciale HOV, relatează agenţia de ştiri AP. Pe drumurile prevăzută cu bandă HOV pot circua gratuit doar autovehiculele în care se află mai mulţi pasageri. de d sau 3 persoane. 

Bărbatul din Arizona nu este primul care a apelat la trucuri neobişnuite pentru a fenta regulile care împiedică şoferii fără pasageri să conducă pe benzile speciale.

În aprilie anul trecut, un bărbat a fost prins la volan, circulând pe o bandă HOV, împreună cu un manechin camuflat cu o şapcă de baseball şi ochelari de soare, relatează AP.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite