Culmea tupeului? Un tânăr a fost arestat după ce s-a etichetat într-o poză a poliţiei şi i-a dat „Like“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poza în care apărea tânărul fusese postată pe pagina de Facebook a poliţiei din Huntington Beach
Poza în care apărea tânărul fusese postată pe pagina de Facebook a poliţiei din Huntington Beach

Un tânăr de 18 ani din California s-a etichetat într-o poză postată de poliţia din Huntington Beach în care apărea, iar apoi a dat „Like” şi a distribuit-o. Graţie „gestului său de curaj“, poliţia a reuşit să-i dea de urmă şi să-l aresteze.

Luis Enrique Rodriguez era căutat de poliţie pentru vandalism, după ce a fost implicat într-o serie de altercaţii care au avut loc luna trecută, în timpul campionatului de surf din SUA. Probabil, tânărului i s-a părut amuzant să se eticheteze în poza postată de poliţie pe pagina de Facebook, însă gluma n-a avut tocmai un final fericit. Poliţiştii din Huntington Beach l-au arestat pe Rodriguez la 15 august.

„Domnului Rodriguez, din câte se pare mândru de faptele sale, i-a «plăcut» poza departamentului de poliţie din Huntington Beach şi a distribuit-o prietenilor”, au scris agenţii pe Facebook. Cu câteva zile înainte, poliţia publicase fotografiile a 25 de suspecţi care au luat parte la altercaţii şi cerea ajutorul internauţilor ca să-i identifice.

Rodriguez, care lucrează într-un club de striptease, din câte se poate citi pe profilul lui de Facebook, era căutat de autorităţi după ce a scris mai multe mesaje obscene pe maşinile de poliţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite