Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Cum a ajuns „vedetă“ în Cipru un turist britanic: întâmplarea care l-a marcat FOTO

0
5 Jul 2016 18:47:08
Autor: Bogdan Dobre
După două ore, bărbatul s-a trezit ars de soare şi a observat că pe piept îi rămăsese conturul telefonului, cu tot cu firele de la căşti. FOTO  Mercury
După două ore, bărbatul s-a trezit ars de soare şi a observat că pe piept îi rămăsese conturul telefonului, cu tot cu firele de la căşti. FOTO  Mercury

Aflat în concediu, un turisit britanic a devenit mascota staţiunii Famagusta, din nordul Ciprului, după o întâmplare care l-a marcat la propriu.

Bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a adormit dus la piscina hotelului unde era cazat împreună cu familia, în soarele arzător, într-o zi în care temperaturile au ajuns la 35 de grade Celsius.

Aşezat comod, Daniel Da Silva a vrut să se relaxeze ascultând muzică la căşti pe telefonul mobil, un iPhone 6, dar l-a luat somnul înainte să folosească vreun strop de creamă de protecţie solară. 

După două ore, bărbatul s-a trezit ars de soare şi a observat că pe piept îi rămăsese conturul telefonului, cu tot cu firele de la căşti, conform mercurypress.co.uk. 

Modelul de pe trup a strânit curiozitatea localnicilor, dar şi altor turişti din staţiune, Da Silva povestind că nu o dată i s-a întâmplat, când se afla pe plajă, ca oamenii să-l privească amuzaţi sau intrigaţi.

FOTO Mercury 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările