Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Cum arată astăzi Micul Hercule, cel mai puternic băiat din lume? Ce vrea să devină

3
20 Oct 2021 08:59:14
Autor: Click! pentru femei
Richard Sandrak, poreclit micul Hercule, a făcut sport de la 2 ani
Richard Sandrak, poreclit micul Hercule, a făcut sport de la 2 ani

Micul Hercule, un copil culturist ucrainean-american, a uimit lumea la începutul anilor 2000, pe când avea doar 8 ani. Era drăguţ şi înfricoşător, în egală măsură. A fost numit cel mai puternic băiat din lume. Acum are 29 de ani, iar aspectul său este contrar aşteptărilor.

Micul Hercule se numeşte Richard Sandrak, iar atunci când era bebeluş, părinţii săi s-au mutat din Ucraina în Pennsylvania, SUA. De la vârsta de 2 ani, părinţii au început să-l orienteze spre sport, să facă exerciţii de sporire a flexibilităţii lui. S-au mutat apoi în California, în speranţa că vor avea parte de mai multă publicitate pentru fiul lor.

Odată cu musculatura şi faima lui Richard, a crescut şi îngrijorarea medicilor. Unii credeau că singura modalitate prin care un corp atât de tânăr poate obţine musculatura pe care o avea Richard era numai prin suplimente cu steroizi sau testosteron, ceva interzis unui băiat în creştere. Părinţii au negat utilizarea steroizilor. Cercetările medicilor au sugerat că Richard era supus la antrenamente de şase-şapte ore, mult peste puterile unui copil. Cum a decurs adolescenţa lui Richard şi ce meserie total neaşteptată pentru un fost culturist ar vrea să urmeze la cei 29 de ani ai lui?

Citeşte aici continuarea articolului şi vezi cum arată azi micul Hercule.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

Subscribe now for unlimited access
20.10.2021, 09:12:43

click pentru femei

-11 (13 voturi)
constantin rebegea
20.10.2021, 09:21:44

De data asta nu mai musc din pacaleala. O introducere in Adevarul, deh, ziar serios, si apoi trimitere pe situl de cacao, sa manince si gura lor un banut. Jenant!

-9 (15 voturi)
Jassy Man
21.10.2021, 06:13:27

Daca-i ucrainian american probabil s-a indopat cu ``burgheri``, a lasat mersul la sala si a dat-o pe joint-uri, daca-i si prin California sta deja cu mana intinsa la guvern cam ca 80 % de cei din generatia lui, banuiesc.

-12 (12 voturi)
Modifică Setările