Cum a reuşit un american să alunge ursul care îi intrase în maşină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
usr zvp.ro

Un bărbat din Tennesse a reuşit să alunge un urs care a intrat în maşina sa. În ciuda reuşitei sale, ursul a produs mai multe pagube materiale.

O înregistrare video, realizată în data de 10 iulie, îl arată pe Joseph Deel cum deschide uşor portiera maşinii pentru ca ursul să poată ieşi şi începe să ţipe alături de cel puţin un prieten pentru ca animalul să fugă, ceea ce se şi întâmplă.

Omul a povestit că animalul s-a întors însoţit de alt urs, însă au fost alungaţi repede şi nu au mai reuşit să intre în maşină. 

”A încercat să intre în maşină. (...)M-am întors şi am ţipat la ursoaică şi am aruncat cu chestii spre ea. Cei doi urşi apoi au plecat de lângă maşină şi s-au dus spre spatele cabanei în care stăteam”.

Deşi a reuşit să scape de urşi, daunele produse au făcut ca maşina să se strice în timp ce omul conducea spre casă, fapt ce a dus la alte pagube materiale. 

”A trebuit să abandonez maşina. (...) A durat două zile ca compania de asigurare să ducă o remorcă pentru a prelua maşina mea. În acest timp, hoţii au intrat în maşină printr-o fereastră din spate şi mi-au furat convertorul catalitic, bateria şi colectorul de evacuare", a adăugat Deel.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite