Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Cuplu bătut şi jefuit de huligani mascaţi, în urma unei achiziţii de pe eBay

5
27 Jan 2020 06:19:50
Autor: M.T.
Un cuplu care călătorise să ridice o maşină pe care o licitaseră pe Ebay a fost bătut şi jefuit în Manchester, pe 17 ianuarie. FOTO: Facebook.
Un cuplu care călătorise să ridice o maşină pe care o licitaseră pe Ebay a fost bătut şi jefuit în Manchester, pe 17 ianuarie. FOTO: Facebook.

Jamie Hallam, 48 de ani, şi logodnica sa Georgina, un cuplu din Norwich, Marea Britanie, au fost bătuţi şi jefuiţi de 9.000 de lire sterline, într-un atac cu arme, după ce au călătorit 190 de mile pentru a cumpăra o maşină pe care o cumpăraseră la o licitaţie pe Ebay. Atacul a avut loc pe 17 ianuarie, la ora 17:30, la Longsight, Manchester, relatează DailyMail.

Jamie Hallam, care este instructor de conducere, împreună cu logodnica sa, au licitat pe site-ul Ebay pentru un autovehicul Mercedes GLA, licitaţie pe care au câştigat-o cu succes. 

Cuplul a călătorit 190 de mile de la locuinţa lor din Norwich până la adresa indicată în documentaţia de înmatriculare a maşini, în Manchester. Înainte să ajungă la presupusa adresa, cei doi au primit un apel telefonic de la presupusul vânzător, în care erau întrebaţi unde se află. Când au ajuns la punctul de întâlnire, au fost prinşi într-o ambuscadă de doi tâlhari mascaţi, înarmaţi, care au reuşit să le fure suma de 9.000 de lire sterline pe care cuplul o deţinea. 
 
În urma atacului, Jamie s-a ales cu o plagă la ochi, nas fracturat şi osul obrazului rupt. Este posibil să aibă nevoie de intervenţii chirurgicale pentru corectarea fracturilor. FOTO Facebook.
 
Poliţia din Manchester investighează jaful şi declară că gaşca care se află în spatele furtului are cel puţin alte nouă atacuri similare la activ. Ei pun anunţuri false de maşini subevaluate pe Ebay, apoi îi atacă pe cumpărători atunci când aceştia vin să ridice vehiculele.
 
Jamie a postat o poză în care îşi arată rănile pe Facebook, ca un avertisment pentru alţi cumpărători naivi, care ar putea fi păcăliţi atunci când cumpără online. El a declarat că aceasta este „cea mai traumatică experienţă din viaţa noastră. Vorbim tot timpul despre asta.”
    

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

Shenghen Alikianos
27.01.2020, 09:43:48

"pentru a cumpăra o maşină pe care o cumpăraseră"............ ........... Vi se pare logic ceea ce afirmați ? Cum pot cumpăra ceva ce deja cumpărasem ?

+1 (1 vot)
Ionel Marcu
27.01.2020, 10:56:12

Borfașii nu vorbeau românește cumva? Ca taximetristul din Londra cu tarif dublu pentru soprana nevăzătoare.

+1 (1 vot)
Sorin Barbu
27.01.2020, 13:13:01

Ionele cred ca erau paki sau indieni .

-1 (1 vot)
Shenghen Alikianos
27.01.2020, 09:46:39

"indicată în documentaţia de înmatriculare a maşini, în Manchester."............ ............... A mamașini sau a mașinii ? Nu mai caut. Deja e prea mult.

+1 (1 vot)
CityZen
27.01.2020, 11:58:07

"licitaţie pe care au câştigat-o cu succes" Se poate castiga si fara succes?