David Beckham a abuzat sexual un păun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătrânul, în vârstă de 63 de ani, a abuzat sexual o pasăre. FOTO .huffingtonpost.com
Bătrânul, în vârstă de 63 de ani, a abuzat sexual o pasăre. FOTO .huffingtonpost.com

Un bărbat din Chicago, pe nume David Beckham, a abuzat sexual un păun care, ulterior, a fost găsit mort în garajul său, relatează publicaţia „The Huffington Post“. Poliţia americană a făcut descoperirea în timp ce investiga un posibil caz de pedofilie.

Forţele de ordine din oraşul Roselle au descoperit o pasăre moartă, pe nume Phyl, în garajul unui bărbat în vârstă de 63 de ani.

David Beckham, bărbatul acuzat de abuz sexual, nu se află la prima ispravă de acest fel, scrie „Huffington Post”. În trecut, el a fost acuzat de posesie ilegală de droguri, hărţuire psihică prin telefon şi maltrare a animalelor.

Beckham a fost reţinut de poliţie şi urmează să fie trimis în judecată pe 12 iunie. 

Incidentul din Roselle nu este singurul de acest gen mediatizat în presa străină. În aprilie, Kurtis Peterson, un bărbat din Michigan, a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu cei doi câini ai săi.

În februarie, Andrew Mendoza din Danavang, Texas, a pledat vinovat în faţa instanţei la acuzaţiile de săvârşirea unor gesturi obscene în public şi de pătrundere ilegală pe proprietate privată. Mendoza a mărturisit judecătorilor că a intrat în grajdul vecinului său, fără ca acesta să ştie, pentru că voia să facă un copil cu calul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite