De 22 de ani mănâncă acelaşi lucru: cum arată meniul zilnic al bărbatului care a rămas singur din cauza tulburării sale alimentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Potrivit medicilor, Daniel suferă de tulburarea mâncatului selectiv. FOTO Daily Mail
Potrivit medicilor, Daniel suferă de tulburarea mâncatului selectiv. FOTO Daily Mail

Daniel Pennock, un salvamar în vârstă de 26 ani din Marea Britanie, a consumat, vreme de 22 de ani, un singur fel de mâncare.

Bărbatul, care vrea acum să renunţe la dieta sa nesănătoasă şi să devină antrenor de fitness, a avut o alimentaţie variată până la vârsta de patru ani, moment din care a refuzat să consume altceva decât alimentele amintite. 

Acesta susţine că, în afară de pâine, cartofi prăjiţi, mere, banane şi cârnaţi, mâncarea îi provoacă stări de greaţă. 

Zi de zi, britanicul mănâncă pâine prăjită la micul dejun, un cârnat în pâine sau un sandviş cu cartofi crocanţi la prânz şi trei sau patru cârnaţi, cu cartofi la cuptor şi pâine, la cină.

Dieta sa nesănătoasă i-a provocat chiar şi probleme în amor, iubita lui părăsindu-l din cauză că refuza, de fiecare dată, să mănânce în oraş. „Nu mănânc nimic decât fast-food şi m-am săturat. Am încercat, dar mi-e rău fizic. Nu cred că am mâncat legume vreodată. Vreau să îmi schimb alimentaţia, nu pentru mine, ci pentru familia mea“, a declarat Pennock, tatăl a doi copii, care locuiesc cu fosta parteneră.

Potrivit medicilor, Daniel suferă de tulburarea mâncatului selectiv.

barbat dependent de cartofi si carnati daily mail
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite